Je bent bevallen, gefeliciteerd!

Je leven heeft een nieuwe invulling gekregen met de komst van je kleine wonder,al je tijd en aandacht gaat naar je baby, waar haal je de tijd vandaan om weer fit te worden?

Tijdens je zwangerschap maken je rechte buikspieren ruimte voor je groeiende buik. Na de bevalling is het de bedoeling dat je rechte buikspieren weer in hun oorspronkelijke stand terugkomen. Soms blijft er meer ruimte tussen je rechte buikspieren als voor de bevalling, als deze ruimte te groot blijft spreken we van een diastase.

Na de bevalling, en soms ook al tijdens de zwangerschap kun je soms last hebben van incontinentie (ongewild urineverlies.) Door oefeningen te doen voor je bekkenbodem, kun je hier meer controle over krijgen. Ongeveer 6 weken na je bevalling mag je weer rustig beginnen met sporten, in het begin zul je meer vermoeid zijn dan je gewend was. Vergeet niet dat je een hele bijzondere prestatie hebt geleverd door je prachtige kindje op de wereld te zetten! Herstellen na de bevalling is voor elke mamma anders en is natuurlijk vooral afhankelijk van hoe je bevalling is verlopen.

Om weer fit te worden na de bevalling kun je verschillende oefeningen doen en mag je ook rustig het oude sportritme weer oppakken. Wil je dat het herstel wat sneller verloopt of houd je klachten zoals bijvoorbeeld een diastase, slappe buikspieren, onderrug-klachten of bekkenbodem-ongemakken? Dan is een training met het Miha-Bodytec apparaat een echte aanrader!

Een training met de Miha-Bodytec is een full body workout d.m.v. EMS, deze training stelt je in staat om 8 spiergroepen in 1 sessie van 20 min te trainen onder begeleiding van een personal trainer. Binnen korte tijd snel merkbaar en zichtbaar resultaat!

Wij zijn Eric Olivier en Anita van der Zee, naast Personal Training verzorgen wij ruim 15 jaar zwangerschaps-cursussen als voorbereiding op de bevalling en weer in shape- hersteltrainingen voor na de bevalling . Sinds 2019 geven wij onze trainingen  in Nieuwerkerk a/d IJssel op een rustige mooie locatie.

We nodigen je graag uit in onze studio aan de Kerklaan 48 in Nieuwerkerk a/d IJssel!
Voor meer informatie : (of een proefsessie Bodytec!)

www.bodytecnieuwerkerk.nl

www.zwangergym.nl

Heidi in actie tijdens een proefsessie met de Miha Bodytec

Vergelijkbare berichten