Evenementen

Wij vinden het fijn om zoveel mogelijk zorgverlening onder één dak aan te kunnen bieden. Lees op deze pagina meer over alle evenementen die wij organiseren!

Home > Evenementen

De informatieavond over de bevalling

Iedere maand organiseren wij een informatie avond over de bevalling. Deze geven wij zelf, waardoor je naast belangrijke informatie over de bevalling, ook meekrijgt hoe wij gewend zijn om zwangeren en hun partners te begeleiden rondom de bevalling. De avonden zijn vooral bedoeld voor vrouwen en hun partners die hun eerste kind verwachten. Maar ook met een volgend kind ben je van harte welkom, om de kennis even op te frissen.

De informatieavond over borstvoeding

Lactatiekundige Lydia Kaars geeft informatieavonden over borstvoeding op onze praktijk. Lydia bespreekt met jullie alle belangrijke informatie rondom het starten met borstvoeding en deze eerste periode met je baby. Verder geeft ze praktische tips en er is ruimte voor al jullie vragen over borstvoeding. Deze avond is geschikt voor alle zwangeren, ook als je nog niet zeker weet of je borstvoeding wilt geven.

HypnoBirthing® en Eendaagse Bevalcursus

HypnoBirthing® docent Vallonne Snoei biedt sinds enkele jaren twee verschillende cursussen aan op onze praktijklocatie. De complete cursus HypnoBirthing®, die bestaat uit 5 lessen van 2,5 uur. De Eendaagse Bevalcursus is zeer geschikt voor als je in één dag klaar wil zijn met de voorbereidingen. In vier uur tijd leer je enorm veel en ga je direct oefenen, zodat je de bevalling met vertrouwen tegemoet gaat.