Alles over onze spreekuurlocaties

Wij hebben vier spreekuurlocaties, waar we iedere week te vinden zijn voor de zwangerschapscontroles. Op twee locaties is het ook mogelijk om echo’s te maken. Lees meer over onze locaties en bekijk alvast de foto’s. Het is een fijn gevoel om te weten waar je straks de afspraak met ons hebt!

Home > Contact > Spreekuurlocaties

Onze hoofdlocatie

Je bent van harte welkom op een van onze spreekuurlocaties. We werken uitsluitend op afspraak. Je kunt jezelf online aanmelden of telefonisch, door ons te bellen op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur. Heb je met spoed een afspraak nodig? Neem dan contact op met de dienstdoende verloskundige. Zij zal samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

De hoofdlocatie bevindt zich aan het Raadhuisplein 34, 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel. Op deze locatie is er spreekuur op de maandag, dinsdag en donderdag. Er zijn ook avondspreekuren! Je vindt hier ook andere zorgverleners, zoals de diëtiste, fysiotherapeut en overgangsconsulente.

Kom alvast kijken op het Raadhuisplein!

Onze buitenlocaties

Woon je in een van de omliggende gemeentes? We vinden het fijn om bij jullie in de buurt te zijn, als het even kan zelfs op wandel afstand. Daarom houden wij ook iedere week spreekuur op een aantal buitenlocaties. Dit zijn gezondheidscentra, waar wij iedere week één dag te vinden zijn.

Gezondheidscentrum Charley Toorop

  • Woensdagochtend en middag
  • Charley Tooropsingel 48, 3059WG Rotterdam
  • Route planner

Gezondheidscentrum Zevenkamp

Mondzorg Koningskwartier

  • Vrijdagochtend
  • Koning Willem-Alexanderlaan 117, 2761 HK, Zevenhuizen
  • Route planner