Alles over Spirit for Two

Ben je op zoek naar een ontspannende zwangerschaps- of mamamassage? Of wil je graag samen met je baby een cursus babymassage volgen? Lees dan verder en ontdek wat Jolien van Spirit for Two voor je kan betekenen!

Home > Zorgverlening > Zwangerschaps- en babymassage

Cursus babymassage

Wil je even samen met je baby ontspannen? Vind je het leuk om zelf de ‘kneepjes’ van het vak onder controle te krijgen? Tijdens een leuke cursus leer je in 3 x 1,5 uur alles wat je wil weten om je baby te verwennen met een heerlijke massage en meer (denk aan informatie over de voordelen van een massage, ontwikkeling in de eerste 18 maanden en slapen).

Voordelen zijn ontspanning voor jullie beiden, nog meer verbinding tussen jullie en het kan heel fijn helpen bij het verminderen van onrust en/of darmkrampjes. De ideale leeftijd om mee te doen is vanaf 6 weken tot ‘kruipleeftijd’.

De cursus bij Een Goed Begin is in groepsverband. Wil je de cursus liever individueel volgen? Of met een groepje vriendinnen bij jullie thuis? Dit kan natuurlijk ook, neem gerust contact op voor meer informatie!

Praktische informatie over babymassage

  • Je krijgt drie lessen van 90 minuten
  • Aanmelden kan op de website van Spirit for Two, door het versturen van een Whatsapp naar 06-20306814 of een e-mail naar info@spiritfortwo.nl.
  • De kosten van de lessen zijn €75,-. Hiervoor krijg je naast de lessen zelf ook een mooi naslagwerk en een flesje massageolie.
  • Je meld je aan voor een serie van 3 lessen, mocht je onverhoopt een keer niet kunnen is het helaas niet mogelijk deze les in te halen.
  • Naast je baby en jouzelf zijn er nog maximaal vijf andere baby’s (met hun “masseur”) aanwezig.

Zwangerschapsmassage en Mamamassage

Bij een hydrokussen massage lig je de gehele massage op je rug op een warm waterkussen (ongeveer 40 graden Celsius). Dit alleen is al heerlijk ontspannend. Tijdens de massage glij ik met mijn handen/armen en olie tussen jou en het hydrokussen door.

Een hydrokussenmassage is erg geschikt voor zwangere vrouwen omdat je niet op je buik hoeft te liggen. Hierdoor kun je de massage krijgen vanaf 12 weken zwangerschap tot en met de laatste dag van je zwangerschap.

Ook voor bevallen vrouwen, moeders die even tijd voor zichzelf willen hebben of mensen met chronische pijnklachten is een hydrokussenmassage een grote aanrader!

Een afspraak duurt 60 minuten waarvan 45 minuten massage. Kosten: €39,50, een strippenkaart van 3 x 45 minuten massage is ook mogelijk voor €100,-.

Wil je dus even kunnen ontspannen, tijd voor jezelf of juist iemand een massage cadeau doen? Maak dan snel een afspraak!

Fysiotherapeut en eigenaar Spirit for Two

Jolien van der Pol-Rijm

”Hi, ik ben Jolien van der Pol-Rijm, fysiotherapeut en moeder van 3 kinderen. Al jaren werk ik met zwangere en bevallen vrouwen als fysiotherapeut en als Zwanger&Mamafit trainer in Rotterdam Ommoord. Omdat ik zwangere vrouwen en moeders ontzettend leuk en interessant vind ben ik een paar jaar geleden gestart met mijn eigen bedrijf, Spirit for Two. Hierbij geef ik cursussen babymassage, zwangerschapsmassage en mamamassage’s.

Voor een ontspannende massage kun je mij bij een Goed Begin iedere 2e dinsdagochtend van de maand vinden, de cursussen babymassage worden ongeveer om de maand gegeven op de vrijdagochtend bij een Goed Begin.

Daarnaast heb ik ook nog een locatie in Rotterdam Nesselande. Hier is in overleg veel mogelijk qua dag/tijdstip. Kijk vooral even op mijn website voor meer informatie. Ik hoop je snel te zien!”

Wil je meer lezen over vergelijkbare onderwerpen?

We hebben meer informatiepagina’s, misschien vind je deze interessant:

Deze websites zijn ook interessant om te bekijken: