Zwangerschap

Welkom bij Verloskundige Praktijk Een Goed Begin. Met de positieve test heb je de eerste stap gezet van een lange reis. De reis van bevruchting tot een volwassene.
Als verloskundigen begeleiden wij graag het eerste stuk van deze spannende tijd.

Zeker bij een eerste zwangerschap komt er heel veel op jullie af. Je hele leven verandert voorgoed. Het zal soms zwaar zijn maar gelukkig is het meestal heel leuk.
Het eerste dat al verandert voordat je je baby in je armen hebt is je lichaam. Je buik, je borsten, je billen, alles wordt ronder en groter. Zo groei je langzaam toe naar de baby in je armen.

Wanneer je je bij ons aanmeldt begeleiden wij jullie tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Als verloskundigen is het in de eerste plaats onze taak om te kijken of zwangerschap en bevalling zich ontwikkelen zoals je dat zou verwachten, om informatie te verstrekken en te bespreken. We bieden hulp bij alle keuzes die je vanaf het begin moet maken. Zodat je je met zelfvertrouwen voorbereidt op je bevalling en het moederschap.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel: 0180 31 63 57
Bij spoed kies optie 1. Bij langdurig geen gehoor kun je bellen naar de dokterstelefoon 010 2865055.

Om een afspraak te maken / te wijzigen of niet dringende vragen zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-16:30 uur