Jij hebt de kracht,
wij de expertise

Wij ondersteunen jou tijdens je zwangerschap, de bevalling en in je kraamtijd. Zwangerschapswens? Ook dan zijn wij er voor jou.

Home > Verloskundige Zevenkamp

Welkom bij Een Goed Begin

Iedere zwangerschap is anders en even bijzonder. Als verloskundigen mogen wij keer op keer het proces meemaken van het ontwikkelen van een kindje en het groeien van partners tot ouders. Met een bevlogen team van verloskundigen en specialisten begeleiden wij jou, van conceptie tot en met de kraamtijd. Wij geloven in de kracht van vrouwen en luisteren naar wat jij nodig hebt.

Wat wij je kunnen bieden

  • Persoonlijke zorg van kinderwens tot kraamtijd
  • Vaste verloskundigen in de zwangerschap
  • Centering Zwangerschap programma
  • Anticonceptie Zorg
  • Samenwerkingen met andere disciplines

Zevenkamp

Zevenkamp is een bruisende, multi-culturele wijk in Rotterdam. De vele eengezinswoningen, het goede openbaar vervoer, de vele scholen en winkels maken het een leuke, aantrekkelijke wijk voor jonge gezinnen. Zoek je een verloskundige in Rotterdam-Zevenkamp? Bij Verloskundigenpraktijk Een Goed Begin kun je terecht. Onze praktijk is al sinds 1982 gevestigd in Zevenkamp. Inmiddels zijn we gegroeid van een praktijk met twee verloskundigen naar een groter, zeer betrokken team. Wij bieden zorg van kinderwens tot anticonceptie. Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding en kwaliteit van zorg, tijdens én na de zwangerschap. Betrokkenheid, zowel bij jouzelf als bij jouw partner, staat bij ons hoog in het vaandel. We zorgen we dat je goed geïnformeerd bent en weet wat je kunt verwachten. Ook helpen we bij alle keuzes die je moet maken, zoals bijvoorbeeld prenatale screening of waar je wilt bevallen. We willen ervoor zorgen dat jij en je partner vol zelfvertrouwen het zwangerschapstraject doorlopen. Ons doel: jou en je partner voorbereiden op de bevalling en het ouderschap. Daarbij vergeten we niet dat de vrouw degene is en blijft die de beslissingen neemt. Dankzij onze intensieve samenwerkingen met andere zorgverleners kunnen we snel schakelen waar nodig op het juiste moment. Je kunt jezelf aanmelden als je zwangerschapstest positief is.

Onze diensten

Hierbij kunnen wij óók helpen