Nacontrole

Zes weken na de bevalling zien we je graag nog een keer voor een laatste controle. We proberen de nacontrole te plannen bij de verloskundige die de bevalling heeft begeleid.

De nacontrole is om terug te kijken op de zwangerschap, de bevalling en kraambed. Hoe heb je het ervaren, heb je nog vragen, op- of aanmerkingen? Hoe gaat de voeding? Natuurlijk vinden we het enig om je kindje te zien.

We vragen naar het verloop van het bloedverlies, het herstel van de eventuele wond en of je misschien last hebt van urine- en/of ontlasting verlies. We controleren de bloeddruk, en indien nodig, of je bloedarmoede hebt. We bespreken nogmaals de anticonceptie en geven adviezen voor een eventuele volgende zwangerschap. En dan sluiten we het echt helemaal af.

We willen jullie vragen of je een google review wilt plaatsen zodat anderen ook weten wat voor vlees ze in de kuip hebben met Verloskundige Praktijk Een Goed Begin.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel: 0180 31 63 57
Bij spoed kies optie 1. Bij langdurig geen gehoor kun je bellen naar de dokterstelefoon 010 2865055.

Om een afspraak te maken / te wijzigen of niet dringende vragen zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-16:00 uur