Home > Voorbereiding op je bevalling

Voorbereiding op je bevalling

De zwangere voor me vindt het lastig, zegt ze. Ze had zich enorm verheugd op een cursus maar door corona is die afgelast. Wat nu?

Er is een enorm aanbod van leuke cursussen maar helaas is door Covid-19 veel afgezegd.

Hoe kun je je nu toch goed voorbereiden?

Er zijn diverse online voorbereidingen. Deze twee zijn aanraders.

https://zwngr.nl

https://onlinegeboorteacademie.nl

Buiten is het besmettingsgevaar een stuk minder door de natuurlijke ventilatie. De Supermom Workout is een goede training voor iedereen die een beetje sportief bezig wil zijn.

Het Geboortecentrum IJsselland heeft de maandelijkse voorlichtingsavonden inmiddels helemaal digitaal toegankelijk gemaakt.

En ook de lezers kunnen hun hart ophalen.  Op deze site hebben we veel informatie staan waar je hopelijk wat aan hebt. Verder hebben we een bescheiden uitleenbibliotheek waar je altijd terecht kunt. En mocht je nog een boekenbon ergens hebben of iemand vraagt om een cadeautip voor je verjaardag, sinterklaas of kerst dan is dit, Positief over bevallen, van Milli Hill, ook een prima boek. Een van de beste van de laatste paar jaar.

In dezelfde serie verscheen ook Positief over Borstvoeding van Amy Brown. Ook de moeite waard.

Je had je misschien verheugd op een gezellige cursusgroep. Dat kan voorlopig niet maar je voorbereiding hoeft er niet minder om te zijn.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel: 0180 31 63 57
Bij spoed kies optie 1. Bij langdurig geen gehoor kun je bellen naar de dokterstelefoon 010 2865055.

Om een afspraak te maken / te wijzigen of niet dringende vragen zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-16:00 uur