Home > Kinderwensspreekuur

Kinderwensspreekuur

Het verloop van de eerste 1000 dagen, vanaf 10 maanden vóór de geboorte tot de leeftijd van 2 jaar, zijn cruciaal voor de rest van je leven. Leefstijl, voeding, een medische aandoening, werk, huisvesting, sociaal netwerk: het heeft allemaal invloed op de fysieke en mentale ontwikkeling van een kind. Hoe deze ontwikkeling verloopt, bepaalt in grote mate zijn/ haar kansen voor later.

We kunnen nu investeren in een kansrijke start voor ieder kind, door al in de preconceptionele periode actief aan de slag te gaan met bovenstaande factoren.

Je bent van harte welkom op ons spreekuur, om jouw/jullie situatie met ons te bespreken. Je kunt jezelf (en ons) helpen door vooraf de ZwangerWijzer in te vullen en de uitslagen mee te nemen naar de afspraak.

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig voor het kinderwensspreekuur. Preconceptie consult valt onder verloskundige zorg in het basispakket van jouw zorgverzekering. Je betaalt dus geen eigen risico voor deze afspraak.

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel: 0180 31 63 57
Bij spoed kies optie 1. Bij langdurig geen gehoor kun je bellen naar de dokterstelefoon 010 2865055.

Om een afspraak te maken / te wijzigen of niet dringende vragen zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-16:00 uur