Home > Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Simone Valk

Ik ben Simone Valk, verloskundige. Ik ben getrouwd en moeder van drie al volwassen kinderen en oma van een kleindochter. Sinds 1982 ben ik aan de praktijk verbonden. In de loop van de jaren is er veel veranderd. Vooral in de manier waarop we tegenwoordig samenwerken met andere zorgverleners. Maar de basis is en blijft: als vroedvrouw ben je er om de aanstaande moeder te begeleiden. Ik heb al veel vrouwen mogen begeleiden. En wat ik erg leuk vind: ik ben nu aan de tweede generatie toe.

Jacolien Rijsdijk

Ik ben Jacolien Rijsdijk, verloskundige en echoscopiste. Ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen. Sinds 2009 ben ik aan de praktijk verbonden. En tot op de dag van vandaag werk ik met veel plezier in deze regio. Ik vind het een enorme eer om met aanstaande ouders de reis te maken naar het ouderschap. Dat je als verloskundige betrokken bent bij zulke speciale gebeurtenissen in mooie en soms moeilijke tijden, blijft heel bijzonder.

Emma Dieleman

Ik ben Emma Dieleman, verloskundige en echoscopiste. Op 1 januari 2016 ben ik begonnen bij de praktijk. Als zesjarige wist ik al dat ik verloskundige wilde worden en in november 2015 ging deze droom in vervulling. De begeleiding van de aanstaande ouders in deze bijzondere periode in hun leven is het mooiste van dit vak!

 

 

Sylvia van Dessel

Ik ben Sylvia van Dessel. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Sinds 2013 ben ik als praktijkassistente verbonden aan de praktijk. Meestal ben ik de eerste die je aan de telefoon krijgt, ik zorg voor de inschrijving, plan afspraken, beantwoord vragen, zonodig in overleg met de verloskundige en ik verricht allerlei administratieve taken. De diversiteit van mijn werkzaamheden en de goede contacten met onze zwangeren maken mijn werk ontzettend leuk.

Barbera Donk

Ik ben Barbera Donk, verloskundige en echoscopiste.  Sinds 1 januari 2017 ben ik werkzaam bij de praktijk. Ik vind het een leuke afwisselende praktijk. Het vak verloskunde heb ik altijd al mooi gevonden. Het begeleiden van de zwangere en haar partner in zo’n speciale tijd van hun leven is een prachtige ervaring.

 

Anna van Oosten

Ik ben Anna van Oosten, verloskundige.  Sinds 1 mei 2018 ben ik als waarneemster werkzaam voor Een Goed Begin, wat betekent dat ik mijn collega’s vervang in de vakantieperiodes voor zowel de spreekuren als de diensten. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten, want de begeleiding van aanstaande ouders is wat dit vak naar mijn idee zo mooi maakt.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op

0180 31 63 57

Geen gehoor of langdurig in gesprek? Bel dan de dokterstelefoon: 010 286 50 55

Voor niet dringende vragen bel je 0180 31 63 57 tijdens ons telefonisch spreekuur: Maandag t/m vrijdag van 8:00-12:30 uur.