Home > Waar wij voor staan

Waar wij voor staan

Zwangerschap en geboorte zijn voor een vrouw misschien wel de meest ingrijpende gebeurtenissen in haar leven, maar tegelijkertijd ook de meest normale. Sinds het begin der tijden worden vrouwen zwanger en baren zij hun kinderen. Als verloskundigen is het in de eerste plaats onze taak om te kijken of zwangerschap en bevalling zich ontwikkelen zoals je dat zou verwachten, om informatie te verstrekken en te bespreken. We bieden hulp bij alle keuzes die je vanaf het begin moet maken. Zodat je je met zelfvertrouwen voorbereidt op je bevalling en het moederschap.

Wij werken allemaal vanuit eenzelfde principe: de vrouw is en blijft altijd degene die beslist.

Wij staan voor kwaliteit van zorg, persoonlijke begeleiding, aandacht en betrokkenheid voor jou en je partner. Een speerpunt in onze praktijk is de 1 op 1 begeleiding die wij bieden tijdens de bevalling. Zolang je onze cliënt bent, ben je tijdens de baring verzekerd van je verloskundige naast je.

Wij werken intensief samen met andere zorgverleners zoals huisartsen, kraamzorg, gynaecologen en kinderartsen. Als er een complicatie optreedt, hebben we snel overleg met de juiste persoon.  Zo kan er altijd goede en veilige zorg geboden worden door de juiste persoon op het juiste tijdstip.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel: 0180 31 63 57
Bij spoed kies optie 1. Bij langdurig geen gehoor kun je bellen naar de dokterstelefoon 010 2865055.

Om een afspraak te maken / te wijzigen of niet dringende vragen zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-16:30 uur