Home > Verloskundige Praktijk Nesselande

Verloskundige Praktijk Nesselande

Nesselande

Nesselande is een ruim opgezette wijk in Rotterdam. De vele eengezinswoningen, goede scholen, openbaar vervoer en voorzieningen maken het een gewilde wijk voor jonge gezinnen.  Zoek je een verloskundige in Rotterdam-Nesselande? Bij Verloskundige Praktijk Een Goed Begin kun je terecht als je op zoek bent naar een verloskundige. Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding en kwaliteit van zorg, tijdens én na de zwangerschap. Betrokkenheid, zowel bij jouzelf als bij jouw partner, staat bij ons hoog in het vaandel. Als verloskundigen vinden we het belangrijk dat jouw zwangerschap en bevalling zo goed mogelijk verlopen. Daarom zorgen we dat je goed geïnformeerd bent en weet wat je kunt verwachten. Ook helpen we bij alle keuzes die je moet maken, zoals bijvoorbeeld prenatale screening of waar je wilt bevallen. We willen ervoor zorgen dat jij en je partner vol zelfvertrouwen het zwangerschapstraject doorlopen. Ons doel: jou en je partner voorbereiden op de bevalling en het ouderschap. Daarbij vergeten we niet dat de vrouw degene is en blijft die de beslissingen neemt. Dankzij onze intensieve samenwerkingen met andere zorgverleners kunnen we snel schakelen waar nodig op het juiste moment. Je kunt jezelf aanmelden bij Verloskundige Praktijk Een Goed Begin in Nesselande als je zwangerschapstest positief is.

Kinderwens

Paren uit Nesselande met een kinderwens kunnen een afspraak maken voor een kinderwensconsult van Verloskundige Praktijk Een Goed Begin. Hier krijg je vroegtijdig adviezen over de effecten van je leefstijl en gezondheid op je zwangerschap. Wij adviseren paren om zich goed voor te bereiden op een zwangerschap. Dit doen we in Rotterdam en omstreken tijdens het spreekuur in onze praktijk. Je kunt ook bij ons terecht als je al eerder zwanger bent geweest.

Zwangerschap

Wij verzorgen graag de begeleiding vanaf het moment waarop je test positief is tot zes weken na de bevalling.  Met persoonlijke begeleiding, aandacht en betrokkenheid denken wij mee met jou en je partner. Op deze manier kunnen we kwaliteit van zorg garanderen. Ook bieden we adviezen en geven we antwoord op alle vragen die er aan bod komen gedurende de periode van het zwangerschap. Veel antwoorden op vragen die nu al opgeroepen worden kun je wellicht terugvinden op de pagina veelgestelde vragen.

Bevalling

Verloskundige Praktijk Een Goed Begin kan adviseren en meedenken over de bevalling met jou en je partner. Het is mogelijk om thuis te bevallen of poliklinisch in een ziekenhuis of geboortecentrum. Wij zijn flexibel in het bieden van begeleiding tijdens de bevalling.   Een badbevalling is bij ons een optie. Hier vind je meer over de aandachtspunten bij een bevalling.

Kraambed

De eerste tien dagen na de bevalling noemen we het kraambed. Verloskundige Praktijk Een Goed Begin biedt je de juiste ondersteuning. Ook aan vrouwen die bij de gynaecoloog in het ziekenhuis zijn bevallen. Wij kijken samen met de kraamverzorgster hoe het gaat met jou en je baby.  Deze controles worden in principe acht dagen na de geboorte van je baby om de dag door ons gedaan. We sluiten het kraambed af nadat we de laatste controles hebben gedaan en er van overtuigd zijn dat alles loopt in het jonge gezin. De zorg voor je baby dragen we dan over aan het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Anticonceptie

Na de bevalling adviseren wij over anticonceptie. Vrouwen die een spiraaltje willen kunnen terecht bij onze praktijk. Wij plaatsen en verwijderen spiralen.

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel: 0180 31 63 57
Bij spoed kies optie 1. Bij langdurig geen gehoor kun je bellen naar de dokterstelefoon 010 2865055.

Om een afspraak te maken / te wijzigen of niet dringende vragen zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-16:00 uur