Home > Verloskundige Praktijk Het Lage Land

Verloskundige Praktijk Het Lage Land

Het Lage Land

Zoek je een verloskundige in Rotterdam-het Lage Land? Bij Verloskundige Praktijk Een Goed Begin  kun je terecht als je op zoek bent naar een verloskundige. Wij onderscheiden ons door persoonlijke begeleiding en kwaliteit van zorg, tijdens én na de zwangerschap. Betrokkenheid, zowel bij jouzelf als bij jouw partner, staat bij ons hoog in het vaandel. Als verloskundigen vinden we het belangrijk dat jouw zwangerschap en bevalling zo goed mogelijk verlopen. Daarom zorgen we dat je goed geïnformeerd bent en weet wat je kunt verwachten. Ook geven we advies bij alle keuzes die je moet maken, zoals bijvoorbeeld prenatale screening of waar je wilt bevallen. We willen ervoor zorgen dat jij en je partner vol zelfvertrouwen het zwangerschapstraject doorlopen. Ons doel: jou en je partner voorbereiden op de bevalling en het ouderschap. Daarbij vergeten we niet dat de vrouw degene is en blijft die de beslissingen neemt. Dankzij onze intensieve samenwerkingen met andere zorgverleners kunnen we snel schakelen waar nodig op het juiste moment. Je kunt jezelf aanmelden bij Verloskundige Praktijk Een Goed Begin als je zwangerschapstest positief is.

Kinderwens

Paren uit het Lage Land met een kinderwens kunnen een afspraak maken voor een kinderwensconsult van Verloskundige Praktijk Een Goed Begin. Hier krijg je vroegtijdig adviezen over de effecten van je leefstijl en gezondheid op je zwangerschap. Wij adviseren paren om zich goed voor te bereiden op een zwangerschap. Dit doen we in Rotterdam en omstreken tijdens het spreekuur in onze praktijk. Je kunt ook bij ons terecht als je al eerder zwanger bent geweest.

Zwangerschap

Wij verzorgen graag de begeleiding vanaf het moment waarop je test positief is tot zes weken na de bevalling.  Met persoonlijke begeleiding, aandacht en betrokkenheid denken wij mee met jou en je partner. Op deze manier kunnen we kwaliteit van zorg garanderen. Ook bieden we adviezen en geven we antwoord op alle vragen die er aan bod komen gedurende de periode van het zwangerschap.

Bevalling

Verloskundige Praktijk Een Goed Begin kan adviseren en meedenken over de bevalling met jou en je partner. Het is mogelijk om thuis te bevallen of poliklinisch in een ziekenhuis of geboortecentrum. Wij zijn flexibel in het bieden van begeleiding tijdens de bevalling.   Een badbevalling is bij ons een optie.

Kraambed

De eerste tien dagen na de bevalling noemen we het kraambed. Verloskundige Praktijk Een Goed Begin biedt je de juiste ondersteuning. Ook aan vrouwen die bij de gynaecoloog in het ziekenhuis zijn bevallen. Wij kijken samen met de kraamverzorgster hoe het gaat met jou en je baby.  Onze controles worden in principe acht dagen na de geboorte van je baby om de dag door ons gedaan. De kraamverzorgster is dagelijks in het gezin en neemt contact met ons op bij vragen of twijfel. We sluiten het kraambed af nadat we de laatste controles hebben gedaan en er van overtuigd zijn dat alles loopt in het jonge gezin. De zorg voor je baby dragen we dan over aan het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Anticonceptie

Na de bevalling adviseren we over anticonceptie. Vrouwen die een spiraaltje willen kunnen bij ons terecht voor plaatsing.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel: 0180 31 63 57
Bij spoed kies optie 1. Bij langdurig geen gehoor kun je bellen naar de dokterstelefoon 010 2865055.

Om een afspraak te maken / te wijzigen of niet dringende vragen zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-16:00 uur