Bibliotheek

Nu vanwege Covid19 alle cursussen geschrapt zijn zoeken aanstaande ouders andere manieren om zich voor te bereiden. Er zijn ontzettend veel leuke boeken voor aanstaande ouders. Over zwanger zijn, je voorbereiden op je bevalling,  je voorbereiden op borstvoeding, op je kraamtijd en ga zo maar door. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Ook voor ons als verloskundigen is het lastig bij te houden. Gelukkig krijgen wij nogal eens tips van collega’s of uitgevers. We proberen het bij te houden.

We hebben een uitleenbibliotheekje op het Raadhuisplein.
Toppers die veel worden geleend zijn de Positief serie.

Positief over bevallen en Positief over borstvoeding. Allebei gemakkelijk te lezen en heel informatief. Positief over bevallen wordt ook door veel aanstaande vaders gewaardeerd. Hun rol komt nadrukkelijkk aan de orde.
En natuurlijk hebben we voor vaders ook een boek, aanpakken voor vaders.

De nieuwste aanwinsten zijn: ‘how about mom?’ Engelse titel maar Nederlands boek.  En ‘het vierde trimester’.  Je bent negen maanden zwanger maar daarna komt de ontzwangering. De voeding, de nachten, de hormonen die weer in balans moeten komen en het einde van je verlof nadert met rasse schreden.
Heb je zelf een leuke tip voor ons? Laat het weten. Wil je iets lenen? Laat het weten. Het is gratis

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel: 0180 31 63 57
Bij spoed kies optie 1. Bij langdurig geen gehoor kun je bellen naar de dokterstelefoon 010 2865055.

Om een afspraak te maken / te wijzigen of niet dringende vragen zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-16:00 uur