Voorlichtingsavonden bevalling

Zowel de Rotterdamse ziekenhuizen en geboortecentra als de ziekenhuizen in de regio organiseren regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten. Er zijn aparte bijeenkomsten voor voorlichting zwangerschap, over de bevalling en over borstvoeding.

Verloskundige Praktijk Een Goed Begin is organisatorisch nauw verbonden met Geboortecentrum IJsselland. In het geboortecentrum wordt elke maand een voorlichtingsavond georganiseerd, samen met de andere partners van Geboortecentrum IJsselland. Op de avond zal gesproken worden over de laatste weken van de zwangerschap, de bevalling, baringshoudingen, begeleiding, pijnstillingsmogelijkheden, kraamtijd, borstvoeding en bekkenfysiotherapie. Eén van ons is daar dan aanwezig. Je krijgt een uitnodiging van ons hiervoor. De voorlichtingsavonden zijn bestemd voor zwangeren rond 30 weken met hun partner. Het is algemene voorlichting, ongeacht waar je wilt bevallen.

De andere ziekenhuizen waar wij regelmatig werken, te weten het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en Franciscus Gasthuis en Vlietland in Rotterdam organiseren hun eigen bijeenkomsten.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op

0180 31 63 57

Geen gehoor of langdurig in gesprek? Bel dan de dokterstelefoon: 010 286 50 55

Voor niet dringende vragen bel je 0180 31 63 57 tijdens ons telefonisch spreekuur: Maandag t/m vrijdag van 8:00-12:30 uur.