Miskraam

Helaas gaat niet elke zwangerschap goed. Als er in de prille ontwikkeling iets fout gaat kan de zwangerschap eindigen in een miskraam.  Vaak zijn vrouwen erg verdrietig. Een miskraam kan op verschillende manieren verlopen. Bloedverlies en buikpijn zijn de meest voorkomende symptomen. Als je denkt dat je een miskraam krijgt, kun je ons altijd bellen. Als je er wat meer over lezen wilt, download dan onze folder.

Aanstaande vaders voelen zich soms erg verloren wanneer de zwangerschap eindigt in een miskraam. De aandacht gaat vaak naar de vrouw uit en hun verdriet en gevoelens worden vaak opzij gezet. Gelukkig is er een platform waar je lotgenoten kunt ontmoeten.

Een fijne blog over rituelen rondom zwangerschapsverlies lees je hier.
Recent is er een app ontwikkeld voor ouders die met zwangerschapsverlies te maken krijgen. Een veilige plek met betrouwbare informatie, geschreven door professionals. De Loss-App is ontwikkeld door Synappz en is gratis te downloaden via de Google Play Store of Apple Store.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel: 0180 31 63 57
Bij spoed kies optie 1. Bij langdurig geen gehoor kun je bellen naar de dokterstelefoon 010 2865055.

Om een afspraak te maken / te wijzigen of niet dringende vragen zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-16:30 uur